در تمامی خانه نمی‌توان از نورپردازی یکسانی استفاده کرد و نورپردازی سقف، دیوار و کف منزل با هم تفاوت‌هایی خواهند داشت. از این رو در این مطلب سعی بر آن شده بهترین نوع نورپردازی های ممکن برای قسمت‌های مختلف فضای داخلی دکوراسیون منزل را به زبانی ساده توضیح دهیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

نورپردازی داخلی منزل در هر بخش چه خصوصیاتی دارد

یکی از نکات مهم پیروی از اصول نورپردازی داخلی ساختمان است. به طور معمول نورپردازی داخلی منزل دارای ۴ نوع اصلی است. مهم‌ترین و اصلی‌ترین نوع نورپردازی داخلی منزل، نورپردازی عمومی بوده که  باید تمامی اتاق را روشن کند. گفتنی است بیشتر نورپردازی‌های سقفی و دیواری این امکان را فراهم می‌کنند.

نوع دیگر نورپردازی تمرکزی است که بیشتر برای روشن‌تر نشان دادن یک جسم به کار می‌رود. در این نوع نورپردازی هدف،  جلب توجه افراد به سمت آن جسم خاص است. این جسم می‌تواند یک تابلوی زیبا و یا مجسمه‌ای خاص باشد که در طراحی منزل از آن استفاده شده و می‌تواند جلوه منزل را زیباتر از همیشه کند.

نورپردازی عملی برای بخش‌هایی از خانه استفاده می شود که به نور بیشتر نیاز داریم، از این بخش‌ها می‌توان اتاق کار و یا آشپزخانه را نام برد. در این نوع نورپردازی نباید آزاری به چشم برسد و علاوه بر آن باید دلیلی برای رفع خستگی چشم باشد.

نوع آخر از نورپردازی استفاده از روشنایی طبیعی است. این نوع نورپردازی به نورگیر بودن خانه بستگی داشته و هر چه تعداد پنجره‌ها و درها بیشتر باشد، میزان شدت نور متفاوت خواهد بود. استفاده از روشنایی طبیعی جلوه‌ای خاص و رویایی به خانه می‌بخشد از این رو در طراحی منزل از این نوع نورپردازی استفاده بسیاری می‌شود.

نورپردازی سقف منزل ؛ پرکاربردترین بخش نورپردازی منزل

در بین تمامی قسمت‌های منزل سقف‌ها به جهت پخش نور مناسب، بهترین مکان برای اجرای ایده‌های نورپردازی داخلی منزل هستند. از این رو انواع مختلفی از نورپردازی های سقف خانه وجود دارد که در این بین می‌توان به نورپردازی توسط چراغ سقفی، چراغ آویز، لوستر، کناف، لامپ‌های فانتزی و … را اشاره کرد.

 

استفاده از چراغ سقفی و چراغ آویز پرطرفدارترین و همچنین ارزان‌ترین نوع نورپردازی سقف هستند. از این دو مدل مدت‌های بسیاری است که برای نورپردازی قسمت‌های مختلف منزل استفاده می‌شود و
به جهت محدود شدن نور توسط چراغ های آویز،  استفاده از آن‌ها در کنار چراغ سقفی توصیه می‌شود.

کناف سقف برای نور پردازی

استفاده از کناف سقف برای نورپردازی سقف از جدیدترین روش‌های نورپردازی داخلی منزل است که این روزها طرفداران بسیاری به دست آورده است. کناف سقف علاوه بر افزایش زیبایی در منزل می‌تواند نورپردازی‌های مختلفی را برای سقف به وجود آورد. به طور مثال از نور مخفی پشت کناف‌ها می‌توان استفاده کرده و جلوه زیبایی را برای منزل به وجود آورد. استفاده از هالوژن‌ها در کناف نیز از مواردی است که افراد از آن بهره بسیاری برده و در رنگ‌های مختلف از این هالوژن‌ها استفاده می‌کنند.

نورپردازی دیوار منزل

 

دیوار نیز مانند سقف خانه مکانی برای ارائه روش‌های نورپردازی است. با این که نورپردازی دیوار منزل موجب بزرگتر نشان دادن منزل شده ولی باز هم نسبت به نورپردازی سقف کاربرد کمتری دارد. بر روی دیوارها می‌توان انواع مختلفی از نورپردازی را انجام داد. به طور مثال استفاده از نورپردازی های نقطه‌ای که تنها برای روشن کردن یک قسمت از خانه مناسب است، هم موجب روشنایی منزل شده و هم جلوه زیبایی به فضای داخلی خواهد داد. از چنین نورپردازی‌هایی می‌توان برای گوشه‌های خانه استفاده کرد تا حداکثر نور در منزل پخش شود.

 

منبع: شرکت معماری و دکوراسیون داخلی تهران دیزاین سنتر


طراحی داخلی نورپردازی ,منزل ,استفاده ,نوع ,داخلی ,سقف ,نوع نورپردازی ,از این ,نورپردازی داخلی ,استفاده از ,از نورپردازیمنبع

دکوراسیون نشیمن لوکس

لابی و ورودی خانه لوکس

دکوراسیون لوکس غذاخوری

دکوراسیون اتاق خواب

دکوراسیون آشپزخانه لوکس

اکسسوری مناسب پذیرایی کوچک

چیدمان مبلمان در پذیرایی کوچک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرده بازار دبیرستان غیر دولتی صدرا بازسازی ساختمان انواع طرح توجیهی انواع بلوک سبک پوکه ای باکیفیت مجله خبری 24 خبر روزمره نویسی معرفی کالا فروشگاهی خرید اینترنتی لاستیک ران فلت رسول چراغی