به نظر شما چرا بحث طراحی دکوراسیون داخلی همیشه یکی از چالش‌ برانگیزترین بحث‌های صنعت ساختمانی است؟ دکوراسیون داخلی باید از دو ویژگی مهم برخوردار باشد:

  • مطابق با استانداردهای روز دنیا باشد.
  • حس راحتی به افراد منتقل کند.

ممکن است طرفدار سبک‌های کلاسیک کابینت آشپزخانه باشید و یا سبک‌ مدرن آن؛ این موضوع کاملا سلیقه‌ای است و چندان تفاوتی ندارد. اما انتخاب جنس کابینت آشپزخانه از اهمیت بالایی برخوردار است، چراکه کابینت‌ها یکی از مهم‌ترین لوازم دکوراتیو در خانه‌ محسوب می‌شوند و با توجه به تنوع در سبک و رنگ و مدل‌ آن‌ها دستمان در انتخاب کاملا باز است. اما برای انتخاب جنس مناسب کابینت آشپزخانه باید چه معیار‌هایی را در نظر بگیریم؟ مسلما یکی از اساسی‌ترین اصول انتخاب کابینت، قیمت آن است.

به‌عنوان مثال کابینت‌های چوبی در بین انواع کابینت ها قیمت بالاتری دارند پس اگر برای تغییر دکوراسیون محدودیت بودجه دارید بهتر است این گزینه را فراموش کنید! یکی ‌دیگر از اصل‌های انتخاب کابینت، دوام و کیفیت آن است. فضای آشپزخانه‌ی شما هم عامل مهمی در تعیین جنس کابینت آشپزخانه به شمار می‌رود. مثلا کابینت‌های ممبران کلاسیک که با عنوان کابینت‌های سلطنتی هم شناخته می‌شوند شکوه و زیبایی خودشان را در فضا‌ی بزرگ بیشتر به نمایش می‌گذارند و برای آشپزخانه‌های کوچک زیاد مناسب نیستند.

راهنمای انتخاب جنس کابینت آشپزخانه ؛ مزایا و معایب هر کدام را بشناسید

برای انتخاب جنس کابینت آشپزخانه ابتدا در مورد سبک آن تصمیم‌گیری کنید. دکوراسیون داخلی منزل شما سبک و سیاقی مدرن دارد یا کلاسیک؟ سبکی مینیمال با کابینت‌های مدرن و کم کار را ترجیح می‌دهید یا با کابینت‌های کارشده و شلوغ بیشتر موافق هستید؟ بودجه‌ی شما و هزینه‌ای که برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه قرار است کنار بگذارید دایره این انتخاب‌ها را محدود‌تر می‌کند. بعد از انتخاب سبک مورد نظر به کاربرد و در نهایت به زیبایی کابینت های آشپزخانه خود فکر کنید. با مقایسه‌ی آن‌ها با یکدیگر و در نظر گرفتن مزایا و معایب هر یک، کابینت آشپزخانه‌ی خود را انتخاب کنید. در ادامه انواع جنس کابینت آشپزخانه به همراه مزایا و معایب هر کدام را شرح می‌دهیم.

کابینت فی‌ ؛ کابینت هایی از گذشته تا به امروز

کمی پیش‌تر هم گفتیم که کابینت‌ها علاوه بر زیبایی و همخوانی داشتن با طرح کلی آشپزخانه باید کارایی بالایی هم داشته باشند. اگر کابینت‌های شما نما و جلوه‌ی زیبایی داشته باشند اما کاربردی نباشند عملا به کار شما نخواهند آمد. چه انتظاراتی از یک کابینت برای فضای آشپزخانه دارید؟ به عنوان مثال چه تعداد کشو می‌تواند نیاز‌های شما را برآورده کند؟ آیا می‌خواهید فضایی برای سینک ظرفشویی یا قرارگیری گاز رومیزی بر روی کابینت‌هایتان داشته باشید؟ این همه مواردی هستند که قبل از طراحی کابینت باید به آن‌ها فکر کنید و به کابینت‌ساز خود منتقل کنید.

کابینت های فی یکی از انواع جنس کابینت آشپزخانه هستند که از گذشته تا به امروز خواهان و طرفداران خاص خودشان را داشته‌اند؛ اگرچه با بالا رفتن تنوع متریال، کابینت های فی کم کم از آشپزخانه‌ها حذف شدند. به نظر شما دلیل حذف کابینت های فی از بازار چه بود؟ این نوع کابینت‌ها خود به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • کابینت فی با ورق خام
  • کابینت فی-گالوانیزه
  • کابینت های فی استیل

 

 

 

در این بین کابینت های فی با ورق سیاه، ارزان‌ترین نوع کابینت فی هستند که البته این ارزانی بی دلیل نیست. این کابینت‌ها در مقابل عواملی مثل رطوبت دوام پایینی دارند. کابینت های گالوانیزه نسبت به مورد قبل با کیفیت‌تر و با دوام‌تر هستند، بنابراین منطقی است اگر قیمت آن‌ها کمی بیشتر باشد. اما در دسته سوم شاهد تفاوت قیمت فاحشی هستیم؛ کابینت های استیل که زرق و برق خاصی به آشپزخانه می‌دهند جزو گران‌ترین متریال کابینت به شمار می‌روند.

مزایا و معایب کابینت های فی

یکی از مزایای این کابینت‌ها مقرون به صرفه بودن آن‌ها است. کابینت‌های فی به غیر از کابینت استیل، به جهت قیمت مناسبی که دارند برای افرادی که نمی‌خواهند زیاد هزینه کنند مناسب‌اند اما در مقابل عیب و ایراد‌هایی هم به آن‌ها وارد است که سبب حذف آن‌ها از دکوراسیون داخلی شده است. این عیوب عبارتنداز:

  1. مقاومت اندک در برابر رطوبت و زنگ زدن
  2. محدودیت طرح و رنگ
  3. نیاز به رنگ آمیزی مجدد در طول مدت استفاده

کابینت تمام چوبی ؛ حس داشتن یک آشپزخانه کلاسیک

اگر می‌خواهید آشپزخانه‌ای کلاسیک و به سبک اروپایی داشته باشید، تهران دیزاین سنتر کابینت‌های تمام چوب را به شما پیشنهاد می‌کند. کاربرد چوب در طراحی دکوراسیون داخلی همواره دلخواه و مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته‌است؛ اما استفاده از کابینت‌های تماما چوب با نقش و نگار‌های زیبا بر روی آن، آشپزخانه‌ای منحصر به فرد برای شما می‌سازد. اگر می‌خواهید آشپزخانه‌ی خود را به سبک خانه‌های اشرافی و اروپایی دیزاین کنید، این جنس کابینت آشپزخانه با وجود تاج‌های زیبا و سر ستون‌های کنده کاری شده مناسب‌ترین گزینه است. البته اگر با هزینه زیاد آن مشکلی نداشته باشید! چوب از گرانترین متریال‌ها محسوب می‌شود و برای ساخت کابینت‌ هزینه‌های نهایی با توجه به طرح و سبک مورد نظرتان برآورد می‌گردد.

مزایا و معایب کابیت تمام چوب

از معایب این کابینت‌ها، می‌توان به مقاومت پایین آن‌ها در مقابل آب و رطوبت اشاره کرد. چوب در اثر قرار گرفتن در معرض رطوبت تغییر شکل داده و اصطلاحاً باد می‌کند. البته این عیب را تقریبا می‌توان برای همه‌ی کابینت‌ها در نظر گرفت؛ به عبارتی به غیر از کابینت‌ با روکش PVC بقیه کابینت‌ها در مقابل نفوذ آب، آسیب‌پذیر هستند. علاوه بر آن چون در ساخت این دسته از کابینت‌ها جزئیات بسیاری به کار می‌رود، زمان زیادی صرف ساخت این کابینت‌ها می‌شود. اما از مزایای کابینت چوبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

 

 

  1. در مقابل گرما مقاومت خوبی دارند و با گرم شدن محیط آشپزخانه در اثر پخت و پز آسیب نمی‌بینند.
  2. علاوه بر آشپزخانه‌های بزرگ، برای فضاهای محدود‌تر هم قابل استفاده هستند؛ البته با یک طراحی هوشمندانه برای فضای کوچک!
  3. داشتن تنوع انتخاب رنگ چوب برای کابینتپ

 

منبع: شرکت معماری و دکوراسیون داخلی تهران دیزاین سنتر


طراحی داخلی کابینت ,آشپزخانه ,فی ,های ,کابینت‌های ,کابینت‌ها ,کابینت های ,های فی ,کابینت آشپزخانه ,مزایا و ,و معایب ,برای تغییر دکوراسیون ,طراحی دکوراسیون داخلیمنبع

دکوراسیون نشیمن لوکس

لابی و ورودی خانه لوکس

دکوراسیون لوکس غذاخوری

دکوراسیون اتاق خواب

دکوراسیون آشپزخانه لوکس

اکسسوری مناسب پذیرایی کوچک

چیدمان مبلمان در پذیرایی کوچک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

متخصص ارتودنسی در تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی آموزش برنامه نویسی shabakemafilm DDPCH cheap shipping service from china عشق و دوستی بهترین مدل های کاغذ دیواری جهان علیه خشونت اجناس فوق العاده موزیک بند هنرستان دادافرید